30 juni – Dames Danzi

In de maanden april tot en met september organiseert Paleis Het Loo elke laatste zondag van deze maanden Muziek op Zondag. Een evenement waarbij wisselende klassieke muziekensembles twee concerten geven verdeeld over de zondag. Het eerste concert is om 11.00 uur bij de stallen. Het tweede concert is om 14.00 uur bij de colonnades. Stichting Paleisconcerten is gevraagd om de invulling van 30 juni te verzorgen. Een samenwerking met Paleis Het Loo die wij met plezier zijn aangegaan. Op 30 juni presenteren
Lees meer [...]
| Tags: ,,

28 oktober 2017 – Finalist(en) 11e Internationaal Franz Liszt Pianoconcours UITVERKOCHT!

DIT CONCERT IS UITVERKOCHT!

Het Internationaal Franz Liszt Pianoconcours van Utrecht wordt wereldwijd beschouwd als één van de meest prestigieuze muziekconcoursen en staat bekend om zijn professionele en zorgvuldige ondersteuning van jonge musici. Het Concours is geheel gewijd aan de pianomuziek van Franz Liszt. Deze exclusieve aanpak, de uitgebreide carrièrebegeleiding én de vele internationale concertengagementen voor de prijswinnaars geven het Liszt Concours een volstrekt uniek karakter.

Het
Lees meer [...]

25 november 2017 – Wishful Singing UITVERKOCHT !

Foto: Patrick Post

Wishful Singing ráákt! Vijf vrouwen roepen enkel met hun zuivere stemmen en hun weergaloze podiumexpressie een scala aan emoties op. Reis mee langs liefde, hartzeer, lichtvoetigheid, weemoed en plezier. Hartveroverend!

Een avond female a cappella door Wishful Singing is een kleurrijke reis vol hoogtepunten en verrassingen. De vijf klassiek geschoolde zangeressen combineren hun wendbare stemmen en krachtige podiumpresentatie op een geheel eigen wijze. Ogenschijnlijk moeiteloos
Lees meer [...]

Zaterdag 16 (UITVERKOCHT) en zondag 17 december 2017 – Rosanne en Julia Philippens, Clemens van de Feen en Xavi Torres

Kerstconcert:
Zaterdag 16 en zondag 17 december 2017 – Rosanne en Julia Philippens, Clemens van de Feen en Xavi Torres

Grote passie en muzikale verwantschap

De muzikale zussen Rosanne en Julia Philippens spelen beiden viool. Maar ze kozen ieder voor een ander genre: Rosanne voor klassiek en Julia voor jazz. Allebei hebben ze een grote passie en bijzonder talent. Julia is een van de oprichters van Fuse, de huisband van Podium Witteman.
Hoewel de zussen regelmatig werd gevraagd
Lees meer [...]