[EPO]

Concert a.s. zaterdag 28 mei geannuleerd

Helaas moeten wij u meedelen dat het concert van zaterdag 28 mei a.s. van ‘Music for a while’  door Maarten Koningsberger en Fred Jacobs op Paleis Het Loo, niet doorgaat vanwege ziekte van een van hen. Zowel wij als Maarten Koningsberger en Fred Jacobs vinden het zeer spijtig dat we dit concert moeten annuleren. Mocht u een kaart besteld hebben, dan zullen wij het betaalde bedrag retourneren. We zijn nog in overleg om dit concert eventueel op een nog te bepalen datum alsnog te laten plaatsvinden.
Lees meer [...]

Inleiding bij concert Maarten Koningsberger

Voorafgaand aan het concert van Maarten Koningsberger en Fred Jacobs zal de hoofdconservator van Paleis Het Loo, de heer dr. J.C. Bierens de Haan, een inleiding verzorgen. Deze inleiding begint om 19.45 uur. Dat betekent dat de zaal eerder open gaat: vanaf 19.15 uur kunt u plaatsnemen. Als u kaartjes voor het concert heeft kunt u ook voorafgaand aan het concert, dus om ca. 20.10 uur nog de zaal in. Bijwonen van de inleiding is derhalve niet verplicht, maar wel aanbevolen.
Lees meer [...]

28 mei 2016 – Maarten Koningsberger

'Music for a while' Vorig jaar nog was Maarten Koningsberger samen met het Matangi Kwartet bij de Paleisconcerten te gast met een droomuitvoering van Schumann’s Dichterliebe. De reacties van het publiek waren dermate enthousiast dat een reprise niet kon uitblijven. Maarten Koningsberger is dus terug om ditmaal samen met Fred Jacobs een recital te geven met liederen van Henry Purcell (1659-1695) en tijdgenoten. Het wordt een in meerdere opzichten bijzonder concert. Purcell’s muziek past
Lees meer [...]
| Tags: ,