28 oktober 2017 – Finalist(en) 11e Internationaal Franz Liszt Pianoconcours UITVERKOCHT!

DIT CONCERT IS UITVERKOCHT!

Het Internationaal Franz Liszt Pianoconcours van Utrecht wordt wereldwijd beschouwd als één van de meest prestigieuze muziekconcoursen en staat bekend om zijn professionele en zorgvuldige ondersteuning van jonge musici. Het Concours is geheel gewijd aan de pianomuziek van Franz Liszt. Deze exclusieve aanpak, de uitgebreide carrièrebegeleiding én de vele internationale concertengagementen voor de prijswinnaars geven het Liszt Concours een volstrekt uniek karakter.

Het Liszt Concours is een zware opgave voor de deelnemende jonge pianisten (in de leeftijd 19 t/m 29 jaar). De 11e editie van het Internationaal Franz Liszt Pianoconcours wordt gehouden van 8 tot en met 21 oktober 2017 in TivoliVredenburg, Utrecht. Het concours heeft een nieuwe opzet, met maar 14 deelnemers die drie rondes zullen spelen zonder eliminatie.

Het is inmiddels een traditie dat de winnaar of winnaars optreden bij de Paleisconcerten. Wij brengen u het schitterende concert in 2014 van Marian Batsashvili in herinnering. De drie finalisten van het concours van 2017 zullen op 28 oktober acte de présence geven bij de Paleisconcerten. Zij spelen uiteraard… Liszt.

Zaterdag 28 oktober 2017, 20:15 uur
Entree (incl. pauzedrankje): € 27,50, t/m 30 jaar € 13,75
Meer informatie: www.liszt.nl/