30 augustus 2014 – Internationale Masterclass

 

IMG_0720

UITVERKOCHT

Eén keer per jaar komen uit alle delen van de wereld jonge toptalenten naar Apeldoorn om deel te nemen aan een serie masterclasses met gerenommeerde docenten als Nobuko Imai (altviool), Asdis Valdimarsottir (altviool), Philippe Graffin (viool), Raphael Wallfisch (cello) en Pascal Devoyon (piano). Een unieke gebeurtenis waar niet alleen Apeldoorn maar heel Nederland trots op kan zijn. Vele nu bekende musici zijn hun carrière hier begonnen!
De Stichting Paleisconcerten steunt het werk van de Internationale Stichting Masterclass Apeldoorn van harte. Het is een goede traditie om voor de start van het nieuwe concertseizoen ruim baan te geven aan de muzikale kwaliteiten van de talentvolle deelnemers van de masterclasses. Samen met hun docenten verzorgen zij voor ons een enthousiast en bruisend concert.
Wie dit jaar zullen optreden weten we pas kort voor het concert, maar dat het een groot muzikaal feest wordt mag op grond van onze ervaring met voorgaande edities van dit concert als bekend worden verondersteld!

Zaterdag 30 augustus 2014, 20:15 uur
UITVERKOCHT

Meer informatie over de Internationale Masterclass op: www.masterclass-apeldoorn.nl. Aan de kassa van Orpheus zijn nog tickets te koop voor het slotconcert van de Masterclass op zondag.