30 juni 2012: terrasconcert met Opera Minora en Oleg Lysenko

Op 30 juni a.s. zal het traditionele openluchtconcert op Paleis het Loo plaatsvinden met een hoofdrol voor Opera Minora. Dit bijzondere operagezelschap zal de opera ‘der Schauspieldirektor’ van Mozart voor u uitvoeren.

Het thema van deze opera is verrassend actueel. Niet alleen nu, maar ook in de tijd van Mozart kwam vriendjespolitiek voor. Mozart schreef er een opera over, die een parodie was op die problematiek in culturele kringen. Opera Minora brengt deze opera tot leven en laat zien dat talentenjachten en vriendjespolitiek van alle tijden zijn.

Daarnaast zal Opera Minora Stand-up opera brengen. Stand-up opera is improvisatieopera, waarbij hoogstaande zangkunst en flexibiliteit van de zangers de enige vaste ingrediënten zijn. De rest is aan u!

Voorafgaand aan dit muzikale spektakel zal Oleg Lysenko u in vervoering brengen met onder andere tangomuziek uitgevoerd op bayan (russische accordeon).

In tegenstelling tot vorig jaar is ervoor gekozen om het concert te laten plaatsvinden op de Klosbaan van Paleis Het Loo. De Klosbaan ligt achter de Balzaal waar onze concerten doorgaans plaatsvinden. U kunt nu ook parkeren voorbij de slagboom van het paleis aan de Loseweg.
Vanwege deze locatie is een beperkt aantal kaarten à € 30,– (inclusief een consumptie) beschikbaar. Wij zien u graag op 30 juni a.s.!

Zaterdag 
30 juni 2012
, 20:15 uur
Entree: 
€ 30,– (inclusief een consumptie)