Zaterdag 16 (UITVERKOCHT) en zondag 17 december 2017 – Rosanne en Julia Philippens, Clemens van de Feen en Xavi Torres

Kerstconcert:
Zaterdag 16 en zondag 17 december 2017 – Rosanne en Julia Philippens, Clemens van de Feen en Xavi Torres

Grote passie en muzikale verwantschap

De muzikale zussen Rosanne en Julia Philippens spelen beiden viool. Maar ze kozen ieder voor een ander genre: Rosanne voor klassiek en Julia voor jazz. Allebei hebben ze een grote passie en bijzonder talent. Julia is een van de oprichters van Fuse, de huisband van Podium Witteman.
Hoewel de zussen regelmatig werd gevraagd samen te spelen, gebeurt dit niet heel vaak. Ze blijven hun eigen stijl koesteren, maar lijken muzikaal toch meer op elkaar dan ze ooit dachten. Dat is regelmatig te zien en horen tijdens Podium Witteman, maar nu ook bij de Kerstconcerten op Paleis Het Loo.

In dit concertprogramma ‘Meeting point’ ontstaat een spannende ontmoeting tussen stijlen, nationaliteiten en persoonlijkheden. De violistes laten zich vergezellen door Clemens van de Feen op bas, en Xavi Torres op piano, beiden jazz-muzikanten. Het programma overschrijdt alle grenzen: u gaat bijvoorbeeld luisteren naar Bach, Beethoven en Shostakovich, maar ook naar Charlie Parker en John Coltrane.

Het Kerstconcert belooft dus weer een heel bijzonder concert te worden.

Rosanne (klassiek) en Julia (jazz) Philippens (viool)
en Clemens van de Feen (bas) en Xavi Torres (piano)

Zaterdag 16 en zondag 17 december 2017, 20:15 uur
Het concert van zaterdag 16 december is uitverkocht
Entree (incl. pauzedrankje): € 37,50, t/m 30 jaar € 18,75
Programma: Karol Szymanowski, Chick Corea, Ludwig van Beethoven, Charlie Parker, Béla Bartók, John Coltrane, Victor Young, Xavi Torres, George Gershwin, Johann Sebastian Bach, Torrie Zitto, Fritz Kreisler en Jerome Kern

Meer informatie: Rosanne Philippens en Julia Philippens

Bewaren

Bewaren